Scene de groză în Gorj: Și-a înjunghiat mortal soţia, de care era despărţit, iar apoi s-a spânzurat

0
221

Un bărbat din judeţul Gorj şi-a înjunghiat soţia, de care era despărţit şi care locuia separat. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. După comiterea faptei, bărbatul a mers la locuinţa sa şi s-a spânzurat, anunță news.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că fapta a avut loc în 6 mai.

„În seara de 6 mai, în jurul orei 22.45, numitul C.S. a pătruns fără drept în imobilul în care se afla soţia sa, victima C.E. (aceştia fiind despărţiţi în fapt) şi, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuţit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a abdomenului. Deşi victima a fost transportată de urgenţă la spital unde s-a intervenit chirurgical, starea de sănătate s-a agravat, iar leziunile ce i-au fost produse au condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, după ce şi-a înjunghiat soţia, bărbatul s-a urcat în maşină şi a mers la locuinţa sa din comuna Hurezani, unde s-a spânzurat.

www.stiripesurse.ro/scene-de-groza-in-gorj–i-a-injunghiat-mortal-sotia-de-care-era-despartit-iar-apoi-s-a-spanzurat_2376500.html

Lasă un răspuns