DEZVĂLUIRI LOCALE Primarul a vrut să facă „cârnați” de Dănești dar i-au ieșit de Fetești!

0
251

Edilul de Dănești, Mădălin Constantin Paliță, și-a dat grav cu stangu’ în dreptu’, luna trecută, când a publicat pe pagina primăriei pe care o conduce un raport de activitate pe ultimul an. Încă din introducere, primarul se dă mare ca ar conduce un UAT cu multe servicii, direcții și compartimente, deși nu are nici 30 de salariați în UAT.

Paliță scrie în document multe prostii, mai ales când vorbește de starea socială a localității pe care o numește ,,municipiu”. Cei care l-au prins pe primar cu copiuță au fost chiar cetățenii comunei Dănești. Edilul nu s-a dat rănit, a corectat cat a putut din raport și apoi a trecut la alte treburi edilitar gospodărești mult mai importante, adică la umplut cârnați. În stilul caracteristic, primarul Paliță și-a publicat realizările pe Facebook.

,,Prin investițiile pe care UAT le-a făcut și le va face se încearcă atenuarea diferitelor elemente negative ce afectează municipiul nostru”, se arată în raportul copiat, fără jenă, de primarul Pro România.

Aberațiile continua cu faptul că edilul prezintă un raport pe anul 2020-2021 dar acesta vorbește, în cuprinsul său, de serviciul public de asistență sociala raportând activitatea acestuia pe anul 2019. Mai mult, edilul scrie aici că serviciul în cauză ar fi efectuat 2362 de anchete. Vă imaginați ce volum imens de muncă la ,,municipiul” Dănești. Între timp, la comentariile localnicilor, primarul și-a corectat prostia notând că anchetele făcute sunt de fapt în număr de 142.

Primarul a vrut să facă „cârnați” de Dănești dar i-au ieșit de Fetești! Raport comico-tragic semnat de Paliță

Lasă un răspuns